Předkrmy :
75 g Pikantní masová topinka se sýrem 105,-
300 g Pikantní talíř Čertíka Bertíka 140,-
10 ks Čertovy brikety – pikantní sýr v těstíčku 120,-
1 ks Zvěřinová klobása, hořčice, chléb 90,-
Polévky :
0,3 l Hovězí s játrovými knedlíčky 48,-
0,3 l Gulášová polévka s bramborami 48,-
Ryby :
250 – 300 g Pstruh na grilu s bylinkovým máslem 195,-
Pro nejmenší čertíky :
70 g Přírodní, nebo smažený kuřecí plátek, vařené brambory 90,-
Hlavní jídla :
120 g Jelení na smetaně, houskové knedlíky 165,-
200 g Pečený vepřový bůček, dušené zelí, houskové knedlíky 140,-
170 g Holandský řízek, vařené brambory, tatarka 149,-
120 g Bramborák plněný pikantní masovou směsí 150,-
150 g Hamburger ,, ČERTOVKA ´´, steakové hranolky
{ irské hovězí Black Angus, čedar, cibule, slanina, dresing } 210,-
250 g Pikantní krkovice na grilu, pikantní dip 185,-
150 g Vepřový steak s pepřovou omáčkou 170,-
150 g Vepřový steak se slaninou, žampiony a cibulkou 170,-
200 g Kuřecí steak ,, PEKLO´´, bylinkový dip 170,-
150 g Kuřecí steak s rajčaty, mozzarellou a bazalkovým pestem 170,-
150 g Kuřecí kousky se smetanou a žampiony 170,-
100 g Smažený sýr Eidam, tatarská omáčka 130,-
300 g Noky s kuřecím masem, špenátem a smetanou 140,-
1 porce pepřová omáčka 50,