Předkrmy :

75 g Pikantní masová topinka se sýrem                                              105,-

300 g Pikantní talíř Čertíka Bertíka                                                       140,-

10 ks Čertovy brikety – pikantní sýr v těstíčku                                   120,-

1 ks Zvěřinová klobása, hořčice, chléb                                                   90,-

Polévky :

0,3 l Hovězí s játrovými knedlíčky                                                           48,-

0,3 l Gulášová polévka s bramborami                                                    48,-             

Ryby :

250 – 300 g Pstruh na grilu s bylinkovým máslem                            195,-

Pro nejmenší čertíky :

70 g Přírodní, nebo smažený kuřecí plátek, vařené brambory          90,-

Hlavní jídla :

120 g Jelení na smetaně, houskové knedlíky                                     165,-

200 g Pečený vepřový bůček, dušené zelí, houskové knedlíky       140,-

170 g Holandský řízek, vařené brambory, tatarka                             149,-

120 g Bramborák plněný pikantní masovou směsí                            150,-

150 g Hamburger ,,  ČERTOVKA ´´, steakové hranolky

   { irské hovězí Black Angus, čedar, cibule, slanina, dresing }         210,-

250 g Pikantní krkovice na grilu, pikantní dip                                     185,-

150 g Vepřový steak s pepřovou omáčkou                                         170,-

150 g Vepřový steak se slaninou, žampiony a  cibulkou                   170,-

200 g Kuřecí steak ,, PEKLO´´, bylinkový dip                                       170,-

150 g Kuřecí steak s rajčaty, mozzarellou a bazalkovým pestem   170,-

150 g Kuřecí kousky se smetanou a žampiony                                   170,-

100 g Smažený sýr Eidam, tatarská omáčka                                       130,-

300 g Noky s kuřecím masem, špenátem a smetanou                     140,-

1 porce pepřová omáčka                                                                         50,